Over ons

Wij zijn SamenTwente

SamenTwente is de overkoepelende organisatie van 3 professionele uitvoeringsorganisaties: de Gemeentelijke Gezondheidsdienst Twente (GGD Twente), Veilig Thuis Twente (VTT) en de Organisatie voor Zorg en Jeugdhulp in Twente (OZJT).

Elk van de 3 organisaties heeft binnen het verband van SamenTwente haar eigen positie, identiteit en herkenbaarheid. Zowel Kennispunt Twente, Samen14 en Twentse Koers zijn als gast in onze organisatie ondergebracht.

 

Samen staan we aan de lat voor een gezond, veilig en vitaal Twente.

Eén SamenTwente van en voor de 14 Twentse gemeenten. Van en voor de Twentse samenleving. Voor alle inwoners van Twente, bijna 634.000 mensen.

SamenTwente: krachtenbundeling voor een gezond, veilig en vitaal Twente

In onze organisatie werken mensen met verschillende professionele achtergronden en talenten, variërend van advies en zorgverlening op diverse beleidsterreinen en onderwerpen; van P&O, Communicatie, ICT, Finance, Juridische zaken tot Inkoop & Aanbesteding.

Samen beschermen en bevorderen we de gezondheid van en verlenen we zorg aan onze Twentse inwoners. Dat is het doel van SamenTwente. In dit unieke samenwerkingsverband bundelen GGD Twente, Veilig Thuis Twente en OZJT de krachten op inhoudelijke thema’s binnen het gezondheidsdomein.

SamenTwente | SamenTwente